Spa & Wellness​

Momentul tău de răsfăț
și relaxare

Încearcă noi metode de relaxare a corpului și a minții. Resortul Băile Govora simbolizează exact acest aspect: o oază de liniște și pace pentru trup și suflet.

Alege o ședere la spa, pentru a-ți delecta simțurile și corpul. Ai la dispoziție o multitudine de tratamente, în funcție de cum simți în ziua respectivă să te răsfeți.

Spa Palace 4****

Kinetoterapie
& Fitness

Jacuzzi

Zonă de relaxare

Piscină

Hammam

Masaj

Contact

Adresă

Str. Parcului 1,
Baile Govora, Jud. Valcea

Orar

Spa Palace 4****

Kinetoterapie
& Fitness

Jacuzzi

Zonă de relaxare

Piscină

Saună

Masaj

Contact

Adresă

Str. Parcului 1,
Băile Govora, Jud. Vâlcea

Orar

Tratamente corporale

Sauna cu infraroșu este ideală pentru persoanele care nu pot suporta căldura, deoarece ea emite raze ce încălzesc direct corpul fără a crește temperatura din interiorul încăperii. Încălzind direct pielea, mușchii și întregul organism, infraterapia determină o transpirație mai intensă decât sauna normală, eliminând astfel mai bine toxinele din corp. Transpirația conține 75-80% apă și 20-25 % grăsimi, substanțe toxice, metale grele, săruri, acizi. Relaxează, reduce stresul, întărește imunitatea, atenuează durerea.
Sauna umedă sau sauna cu aburi înfrumusețează pielea și curăță corpul de toxine. Sub efectul aburilor, porii se dilată. Aburul este recomandat persoanelor predispuse la retenția de apă, la probleme cu circulația și dificultăți de respirație. Este indicată si pentru reabilitarea musculară.
Acest tip de saună oferă un beneficiu în plus față de sauna uscată prin inhalarea de aburi care ajută la atenuarea congestiei, inflamației și tusei datorate alergiilor și altor probleme respiratorii.
Vedeta Spa-ului este o alternativă la dușurile reci tradiționale. Dintr-un ciubăr din lemn special de iroko sau kambala 25-30 litri de apă rece ne va răcori capul și trupul după procedurile de saună.
Acest tip de duș „șoc” este oarecum o alternativă la bazinele de scufundare în apă rece sau la ieșirea în zăpada rece după sauna fierbinte.
Fântâna cu gheață vă stă la dispoziție pentru a vă răcori la ieșirea din saună sau altă terapie caldă. Revitalizează și dă fermitate pielii, este recomandat să o folosiți de mai multe ori pe parcursul unei ședințe Spa.
Deconectează-te de la stresul cotidian cu sauna umedă Herbalsauna. Lasă-te învăluit de căldura umedă și răsfață-ți simțurile cu aromele fine ale amestecurilor de plante medicinale și uleiuri esențiale!
Aceasta combină beneficiile saunei umede, ale lemnului de cedru siberian și ale plantelor medicinale, pentru a-ti oferi clipe de răsfăț, o stare de bine și nu în ultimul rând, un tratament pentru diverse afecțiuni cronice.
Crioterapia sau terapia prin frig se practică de secole sub diverse forme (comprese reci, gheață etc). În ultimii ani, ea a fost redescoperită datorită studiilor și tehnologiilor de care dispunem. Aceasta constă în răcirea pielii cu ajutorul aerului rece.
Răcirea rapidă și controlată are ca efect stimularea întregului organism cu multiple beneficii asupra corpului și a minții.
Patul de masaj pentru terapie Andullation are la bază principii biofizice ce combină vibrațiile mecanice cu căldura infraroșie pentru a obține rezultate în ameliorarea durerii de spate, creșterea performanței fizice, refacere și recuperare, precum și controlul greutății, relaxare și înlăturarea stresului.

Masaj & vindecare

Supliment de echilibru și pură energie. Relaxează întregul trup, combinând tehnici manuale din Est si Vest, iar amestecul de portocale și scorțișoară restabilește echilibrul pielii, îmbunătățește fluxul sangvin la suprafața corpului, eliminând în mod eficient toxinele. între timp parfumul portocalelor și picant al scorțișoarei, relaxează și te ajută să te simți plin de energie, pentru întreaga zi.
Un moment de relaxare care te va transpune într-o călătorie în îndepărtatul Maroc datorită aromelor orientale.
Profundă detensionare musculară. Accelerează circulația sângelui, ameliorează durerile inflamațiilor articulare și ale rănilor. Recomandăm în perioadele de fizioterapie, după muncă fizică și exerciții.
Nămolul puternic hidratat este bogat în substanțe minerale (Fe, Cl, Mg, Na, Ca), hidrogen sulfurat/sulfuri și substanțe organice (componente bituminoase estrogen-like, vitamina B12 și aminoacizi). Este combinația ideală între masajul de relaxare cu beneficiile nămolului asupra întregului organism. Efectele sunt vizibile după prima ședință, prin hidratare și detoxifiere cutanată, exfoliere prin cristalele de sare, activarea circulației, pielea devenind catifelată, regenerată, strălucitoare.
Nămolul este aplicat pe tot corpul sau doar pe zonele afectate, la temperatură de 40-45 grade C, în strat de diferite grosimi în funcție de consistența nămolului, timp de 15-20 minute. Sunt remarcabile beneficiile împachetării cu nămol: eliberarea endorfinelor cu scăderea intensității diferitelor dureri, încetinirea procesului de îmbătrânire, eliberarea toxinelor din organism, îmbunătățirea mobilității  articulare.
Pentru asiatici , bambusul este o plantă excepțională care încarnează liniștea, alinarea și simplitatea. Aceasta plantă, conform mitologiei, simbolizează bunăstare, flexibilitate, elasticitate, sinceritate și noroc.
Cu ajutorul bețelor de bambus se localizează cu ușurință tensiunea musculară. Beneficiile se simt imediat: energie, revitalizare, relaxare. Din punct de vedere estetic se observă că pielea devine mult mai suplă, tonifiată și elastică.
Pietrele folosite la masaj sunt sterilizate și încălzite într-un dispozitiv special ce le încălzește la o temperatură de aprox 40-50 grade C, se scot și se ung cu un ulei de diverse esențe, apoi maseorul obișnuiește gradual clientul cu căldura pietrelor, după care se începe aplicarea și masarea cu pietrele calde. Rocile vulcanice înmagazinează o cantitate mai mare de energie benefică, ce o transmit în timpul masajului întregului corp, până la nivel de celulă, prin meridiane energetice și astfel sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp pe parcursul timpului, se elimina dizarmoniile, stresul și se reface echilibrul și armonia întregii ființe. Contraindicații: pentru persoane cu boli infecțioase ale pielii, imediat dupa intervenție chirurgicală, chimioterapie sau radioterapie, pentru persoane predispuse la formarea cheagurilor de sânge, pentru persoane cu poliartrită reumatoidă.
Este una dintre cele mai vechi forme de masaj din lume și stimulează totodată circulația sanguină și ajută organismul să se detoxifieze, dar stabilește și un flux limfatic mai bun. Durerile la nivelul întregului organism sunt eliminate, organismul se va revitaliza și își va instala o senzație de pace și bunăstare.
Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafă, de umeri și de spate. El face minuni în cazul migrenelor și a insomniilor, dar și atunci când te confrunți cu depresii, traumatisme și lipsa de încredere în sine. Masajul se combină cu întrebuințarea lumânării cu ulei esențial de iasomie.

Terapii cu apă

Este o terapie cu apă, aplicată doar anumitor părți ale corpului (picioare-gambe), cel care acționează în primul rând fiind stimulul produs de temperatura apei. Baia se face cu apă rece, cu apă calda, cu temperatură alternativă. Terapia Kneipp întărește funcția cardiacă și circulatorie, are rolul de a crește rezistența corpului și vitalitatea. În plus, stimulează metabolismul și eliminarea impurităților, întărind sistemul imunitar.
Una din formele hidroterapiei este dușul subacval (care utilizează jet de apă sub o presiune variabilă). Se obțin efecte asemănătoare cu cele ale masajului clasic: – efleurage sau drenaj – longitudinal; – petrisage sau frământare – transversal; – presiuni alternative sau vibrații, putând asocia jetul cu solicitarea manuală mecanică. Tonifiant și sedativ relaxant ca efect, prin aplicațiile alternante determiăa un joc vascular de tip vasodilatație-vasoconstricție, o adevărată gimnastică vasculară periferică, dușul subacval este o formă de terapie, reglare și refacere.
Acest complex de bazine de apă este atracția SPA-ului. Metoda de relaxare și eliminare a stresului – evadarea în lumea apei are cele mai puternice efecte terapeutice asupra organismului: stimulează producerea endorfinei (hormon ce generează starea de bine), circulația sângelui, dar și somnul de bună calitate, având beneficii și asupra frumuseții: se elimină toxinele din piele și oxigenează mai bine țesuturile.

Marocan Hammam

NOU!
Marocan Hammam

Săpun negru cu eucalypt,
Argilă Rassoul, Ulei de masaj
Este un foarte puternic tratament de detoxifiere pentru piele și relaxare musculară profundă. În plan spiritual și emoțional, este o terapie care luptă în înlăturarea complexelor, este o terapie în care oaspetele este invitat să simtă și să se lase învăluit într-un abandon total.