Hotel Palace – sărbătorește iubirea în fiecare zi!

Dragostea, cel mai important sentiment uman, întâia muză în artă și subiectul tuturor epopeelor. Despre ea, s-au scris mii de cuvinte și tot nu am putut cuprinde toate sensurile ei.

Oricât de multe cântece s-au scris vreodată, oricât de multe rime au încercat a o descrie sau oricât de mulți artiști au încercat să o imortalizeze, dragostea, acest sentiment unic ce dă sens trăirii noastre efemere, nu va fi niciodătă pe deplin reprezentat. Fiecare poveste de iubire este unică și intensitatea trăirilor greu de tradus în versuri, imagini sau note muzicale.

Luna Februarie este acel moment în care toate cuplurile își sărbătoresc sentimentele, totul în jurul nostru devine presărat de inimioare, cântece de dragoste, ciocolată, flori și agitație peste măsură. Dacă serbezi internaționalul Valentine’s Day sau doar tradiționalul Dragobete, un lucru e cert, febra Zilei Îndrăgostiților ne cuprinde pe toți în încercarea de a impresiona persoana iubită sau de a ne aduce recunoștința față de partenerul de viață.

Dorim să fim cei mai unici și mai creativi în selectarea cadoului corect; trebuie să fie excepțional, la fel ca și sentimentele noastre, și dacă am putea, am oferi chiar luna de pe cer, cu o notă atașată: „Suntem doi și singuri, iar în loc de inima noastră, luna bate” – Nichita Stănescu. Iar, dacă te regăsești în asta, atunci rândurile următoare sunt pentru tine și nici măcar nu îți propunem să mergi prea departe.

Pe meleagurile noastre mioritice, există un loc ideal, rupt din basme în inima Județului Vâlcea. Destinația perfectă pentru o escapadă scurtă în natură, dar și pentru aventurierii muntelui. Odată ce ești dispus să-i calci pragul și să o cunoști, Vâlcea nu va dezamagi, ea îți va încânta privirea și simțurile oferind spațiul romantic ideal. Presarată cu povesti de istorie care relatează întâmplări din vremuri apuse, acest tărâm de basm adăpostește o mulțime de monumente istorice, ruine ale vechi castre romane sau așezări și cetăți dacice precum Buridava sau fortărețele dacice de la Ocnița și Grădiștea, culele de la Măldărești sau mănăstiri care atestă continuitatea vieții religioase creștine pe aceste teritorii.

Cărări de munte presărate cu flori, drumuri ce alunecă lin pe lânga firul apei, toate te vor purta în zone aparte, direct în inima munților, unde te vei putea regăsi și reconecta cu natura, parcă pentru a-ți aminti că natura, la fel ca și dragostea, nu se dezvăluie în completa ei splendoare, decât celor care doresc cu adevarat să o descopere.

Bătrânul Olt poartă cu el toate poveștile de dragoste pe care le-a văzut iar aici, în acest loc de poveste, un loc scăldat în tradiție, într-o zonă de un farmec deosebit, cu dealuri împădurite cu fag, brad, stejar, molid şi salcâm, vei descoperi Băile Gaici și o adevărata bijuterie arhitecturală, Hotel Palace.

O escapadă din cotidian, un loc unde timpul trece altfel în îmbrățișarea dulce a naturii. Cu ziduri impunătoare, camere însorite și arhitectură străveche, toate amintesc de treptele unui Palat, unde oamenii buni ai nobilimii își spuneau poveștile de seara devreme până dimineața târziu, unde „cascadele” de șampanie răsfățau simțurile și unde bunul gust și rafinament au fost definițiile unei lumi pe care o cunoaștem doar prin pagini scrise cu dragoste.

Acest palat ca din povești, Hotel Palace Băile Govora, pare să își spună și astăzi povestea, să bucure fiecare turist ajuns aici. Accentele arhitecturale de odinioară reușesc să completeze bine nevoi contemporane, demne de luat în calcul atunci când vrei răsfăț, eleganță, într-un loc emblemă. Un adevărat Hotel de 4 stele care oferă toate facilitatile necesare la cele mai înalte standarde, dar și un Centru Spa de ultimă generație unde întâlnești medici, asistenți generaliști, kinetoterapeuți și maseuri, Hotel Palace fiind primul hotel din România ce beneficiază de centru medical propiu. Deci, lasă-te pe mâna profesioniștilor și îți promitem nu doar o vacanță de neuitat alaturi de persoana iubită, ci o adevărată călatorie pentru trup și suflet.

Avem un număr infinit de motive să fim recunoscători, să ne bucurăm, să meditam, să reflectăm și să recunoaștem că suntem în viață și că apreciem în fiecare secundă lucrurile importante pentru noi. Așa că, nu mai sta pe gânduri, ai găsit locul perfect, aceea idee de cadou pe care o căutai!

La Hotel Palace, fiecare zi este Ziua Îndrăgostiților și ziua mondială a răsfățului.

Rezervă o amintire memorabilă chiar acum!

Distribuie acest articol

Articole asemănătoare