Corporate

Bun venit în locul perfect pentru afaceri și relaxare!

Întâlniri de afaceri și șederi productive

Hotelul nostru situat într-o zonă liniștită oferă servicii de înaltă calitate pentru clienții din mediul corporate. Căutați un loc ideal pentru a organiza conferințe sau întâlniri de afaceri?

Vă stăm la dispoziție cu săli de conferințe bine echipate, care pot găzdui de la întâlniri mai intime până la evenimente majore. Echipamentul audio-vizual de ultimă generație, acces la internet de mare viteză și personal dedicat vă vor asigura că evenimentul dumneavoastră decurge perfect.

Oferta corporate

De ce este Palace Govora alegerea corectă?

Bucurați-vă de camere spațioase și servicii impecabile și veți simți că evenimentul dumneavoastră este tratat cu cea mai mare grijă.

Facilități moderne și de înaltă calitate

Spații de întâlnire bine echipate, săli de conferință și zone de relaxare, astfel încât să puteți organiza evenimentele dvs. într-un mediu profesional și confortabil.

Relaxare și energizare

Facilitățile hotelului pot include restaurante, spa-uri și piscine, care pot fi utilizate pentru a oferi o experiență completă participanților.

Ce activități poți face?

Planificați activitățile pentru a se potrivi obiectivelor dvs. de teambuilding și pentru a satisface interesele și preferințele membrilor echipei. Cu o varietate de opțiuni, puteți crea un program divers și captivant pentru teambuilding-ul dvs. la Hotel Palace Govora.
icon4

Evenimente și conferințe

de dimensiuni medii și mari. Hotel Palace este pregătit să găzduiască prezentări deosebite și discuții captivante.

icon2

Drumeții în natură

prin padurea din apropiere, oferind oportunitatea membrilor echipei de a se conecta cu natura și de a face activități în aer liber.

icon1

Potrivit pentru grupuri mari

Sală mare: Până la 90 pax.
Sală mică: Până la 40 pax.
La cerere, Sală de conferințe: Până la 200 pax.

icon6

Cursuri și Traininguri

Asigurăm un mediu confortabil și care inspiră, propice pentru crearea de conexiuni și dezvoltare profesională.

Contactează-ne pentru evenimente versatile și moderne