Cazare în
inima naturii

O oază de relaxare și îngrijire,
combinată cu o atmosferă artistică.​

Un hotel cu istoric
și arhitectură impresionantă

Profită de servicii excelente din toate punctele de vedere: camere cochete, personal amabil și tratamente ce îți vor reda starea de bine!

Hotel Palace Băile Govora este astăzi dovada vie a tot ceea ce s-a trăit altădată, este locul spre care revii de fiecare dată cu același drag, pentru a te bucura de răsfăț la cele mai înalte standarde, pentru a te bucura de o arhitectură deosebită (de stil eclectic, influențe art nouveau), dar și de un centru medical propriu.

Garsonieră Luxury

Îți închipui oare cum anume te-ai simți atunci când dimineața deschizi ferestrele camerei, iar tot ceea ce vezi în exterior este o zonă verde, care te invită la relaxare, la confort, la timp liber petrecut cu tine? Garsoniera Luxury are priveliște spre Marele Parc.

Cameră Dublă Matrimonială

Stilul boem de amenajare, cu influențe art nouveau completează tot ceea ce noi îți punem la dispoziție. Îți punem la dispoziție camere încăpătoare, piese de mobilier elegante, ce completează bine stilul unitar de amenajare, o paletă cromatică deosebită.

Cameră Dublă Twin

La Hotel Palace Băile Govora beneficiezi de camere serene și uimitoare prin notele de imperial clasic, camera oferă o zona de confort. Indiferent ce variantă ai alege, beneficiezi de cele mai bune condiții de cazare.

Cameră Single

Vrei să te bucuri de răsfăț? Vrei să te simți înconjurat de poveste? Bine ai venit la Hotel Palace Băile Govora! Nu ești singur, deși alegi o cameră single! În preajma ta se află oameni antrenați în a-ți dărui confort și relaxare.

Rezervă acum
o experiență memorabilă.

Profită acum de ofertele noastre exclusive și rezervă-ți locul într-o oază de relaxare și rafinament.
Clic aici pentru a face rezervarea ta în doar câteva secunde.
Te așteptăm cu drag la hotelul nostru!